Maatregelen in verband met Corona

Acute zorg gaat altijd door

Update 17-03-2020

Door de preventieve maatregelen werken wij met kleinere bezetting. U wordt zoals gebruikelijk geholpen, maar de wachttijd is langer dan u van ons gewend bent. Wij proberen iedereen te woord te staan.
Bedankt voor uw begrip en wij hopen dat iedereen gezond blijft.

Update 15-03-2020

In verband met de nog verder aangescherpte maatregelen omtrent COVID-19 zijn wij genoodzaakt nog verdere maatregelen te treffen.

  • Als u symptomen ((licht)hoesten, niezen, loopneus, keelpijn, verhoging tot 38 °C) en/of koorts heeft, verzoeken wij u om thuis te blijven en iemand anders met uw dier langs te laten komen als het niet anders kan. Als u geen andere mogelijkheid heeft, kunt u altijd bellen voor overleg en dan zoeken wij samen met u een oplossing.
  • Probeer het aantal begeleiders te beperken: het liefst 1 begeleider per dier, andere begeleiders verzoeken wij buiten of in de auto te wachten.
  • Wij verzoeken u om uitsluitend met de pin te betalen
  • Als u medicijnen wilt bestellen, kunt u zoals gebruikelijk bellen en wij zullen dit voor u klaar zetten in het kastje. Het bedrag kan overgemaakt worden, het factuur kunnen we naar uw mail toe sturen.
  • We vragen u om gepaste afstand te houden waar mogelijk (de overheid adviseert een radius van 1,5 m)
  • Wij geven geen handen meer

Uiteraard blijft de zorg voor zieke dieren doorgaan.
Wij hopen op uw begrip en wensen u en uw dier een goede gezondheid toe.

13-02-2020

Beste klanten,

In verband met de aangescherpte maatregelen van het COVID-19 virus hebben wij besloten om een aantal maatregelen te nemen. Dit doen wij om gehoor te geven aan wat de overheid van ons allemaal vraagt.
Wij hebben besloten om nieuwe afspraken voor preventieve zorg uit te stellen t/m 31 maart. Vaccinaties vallen hier onder, met uitzondering van puppy- en kitten-entingen. Om dit te bevorderen hebben wij tijdelijk het online afspraak maken stop gezet; mocht u een afspraak willen maken kunt u altijd bellen. Ook gaan de diensten zoals gebruikelijk door.
U kunt altijd terecht met zieke dieren. Wel verzoeken wij u om zo veel mogelijk thuis te blijven met symptomen van een luchtweg infectie en met koorts thuis te blijven. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan vragen wij aan u om dit duidelijk aan te geven voorafgaand een afspraak.

Wij zijn, zoals gebruikelijk, bereikbaar via het telefoonnummer 024-3972900 voor al uw vragen en het maken van een afspraak.

Deze maatregelen zijn genomen om u en ons personeel te beschermen en verdere verpreiding van het virus te beperken, zoals de overheid van ons vraagt.
Bedankt voor uw begrip,

Het team Dierenartsenpraktijk Groesbeek en Omstreken.

024-3972900


Klik hier om naar het Facebook bericht te gaan