Puppyprogramma 

Gewijzigd op 22 september 2023
GezelschapdierenHond

Als service bieden wij een (gratis!) puppyprogramma aan.

Na de 6, 9 en 12 weken vaccinatie, zal de eerst volgende gezondheidscheck en vaccinatie pas weer op 1 jarige leeftijd gepland staan. In deze tijd zal uw pup een grote ontwikkeling ondergaan, en dan is 9 maanden erg lang. Omdat een goede start de basis legt voor een gezond leven, bieden wij drie puppyconsulten aan op 4, 6 en 9 maanden leeftijd om uw pup goed te kunnen begeleiden.

Wat houdt dit programma in?

In dit programma wordt gedurende deze drie puppy consulten de ontwikkeling van uw pup gecontroleerd door een van onze assistenten. Het gewicht en de algemene conditie worden nauwkeurig bijgehouden en er wordt gekeken of het wisselen van de tanden goed verloopt. Tijdens deze puppy consulten kunnen al uw vragen op gebied van voeding, verzorging en opvoeding worden beantwoord. Tevens worden bepaalde handelingen voorgedaan, zoals tandenpoetsen, nagels knippen en teken verwijderen. 

Door regelmatige bezoeken aan de dierenartsenpraktijk kan uw pup op een rustige en leuke manier wennen aan de praktijk en het lichamelijk onderzoek. Bovendien kunnen eventuele problemen op deze manier voorkomen of vroeg ontdekt worden. De consulten duren ongeveer een kwartier. 

Gunt u uw pup een gezonde start?

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe viervoeter!

Meldt u dan geheel gratis aan voor ons puppyprogramma door te bellen naar 024-3972900.

Mocht u nog vragen hebben, dan mag u hierover altijd contact met ons opnemen.

Team Dierenartsenpraktijk Groesbeek en omstreken

Andere artikelen
  • Bloedonderzoek
  • Tandheelkunde
  • Castratie
  • Narcose
  • Sterilisatie
  • Ontwormen en mestonderzoek